Overblijven
Wij hebben op Sterrenschool de Globetrotter een continurooster. De kinderen blijven op school tussen de middag. Dat wil zeggen dat kinderen zelf hun fruit/groente en drinken meenemen voor de kleine pauze en voor de grote pauze brood en drinken. Van 11.45 uur tot 12.15 uur spelen de kinderen onder begeleiding van bevoegd personeel buiten. Eten doen de kinderen onder begeleiding van de leerkracht. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen tijdens het overblijven. U houdt dan toezicht op het schoolplein. Kinderen vinden het een feest als papa of mama meehelpt tijdens de middagpauze. Kleine moeite, groot plezier!

Buitenschoolse opvang
Sterrenschool de Globetrotter werkt samen met BSO Plein 3 van kinderopvang­organisatie kindeRdam. Wij werken samen als 1 team en stemmen onze pedagogische visie met elkaar af. Op BSO Plein 3 krijgen kinderen de ruimte en de gelegenheid van alles te ontdekken en mee te maken. Zij worden hierin begeleid door professionele pedagogisch medewerkers. Zij bieden de kinderen activiteiten aan passend bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase. Deze medewerkers doen er alles aan een gezellige, huiselijke sfeer te scheppen op de BSO, waardoor kinderen zich na schooltijd veilig voelen en onbezorgd kunnen ontspannen. Respect voor elkaar is regel nummer 1. Naast een brede variatie aan activiteiten binnen, wordt er ook veel buiten gespeeld; op het mooie Cruijffcourt sport-plein, het nabijgelegen park of de speeltuin.

U kunt bij deze BSO terecht voor:
· Voorschoolse opvang: vanaf 7.00 uur tot aanvang school.
· Naschoolse Opvang: vanaf uitgaan school tot 18.30 uur.

Informatie
Wilt u meer weten over BSO Plein 3? Ga dan naar de website www.kindeRdam.nl en kies voor de optie direct naar locatie. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een gesprek met de locatie­-manager of voor een rondleiding op de BSO .

BSO Plein 3
Afrikaanderplein 3