Overblijven
Wij hebben op Sterrenschool de Globetrotter een continurooster. De kinderen blijven op school tussen de middag. Dat wil zeggen dat kinderen zelf hun fruit/groente en drinken meenemen voor de kleine pauze en voor de grote pauze brood en drinken. Van 11.45 uur tot 12.15 uur spelen de kinderen onder begeleiding van bevoegd personeel buiten. Eten doen de kinderen onder begeleiding van de leerkracht. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen tijdens het overblijven. U houdt dan toezicht op het schoolplein. Kinderen vinden het een feest als papa of mama meehelpt tijdens de middagpauze. Kleine moeite, groot plezier!

Buitenschoolse opvang
Als het gaat om de opvang voor- en na schooltijd, werken wij samen met eisvrij. Eisvrij is hét alternatief voor de traditionele buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. Eisvrij neemt kinderen mee op avontuur in hun buurt en stad. Na school zijn we elke dag op een andere verrassende en interessante plek te vinden. Wie eisvrij heeft, gaat lekker veel naar buiten! Van ravotten op een eiland tot een band verwisselen in de garage en boodschappen doen voor de bejaarde mevrouw in de buurt, geen dag is hetzelfde.

Eisvrij biedt kinderen de mogelijkheid dingen te ontdekken waar ze normaal gesproken niet mee in aanraking komen. Hoe maak je brood? Wat doet een licht- en geluidstechnicus in een theater?En hoe deuk je een auto uit als je er per ongeluk een bal tegenaan hebt getrapt? Bij eisvrij beleef je het allemaal! Op deze manier verbreden we hun horizon en dragen we bij aan hun ontwikkeling. Eisvrij neemt kinderen mee op ontdekkingsreis door hun buurt, wijk en stad. Kleine kinderen gaan wat meer op buurtverkenning en oudere kinderen leren de hele stad kennen. Tegelijkertijd bieden wij kinderen veel vrije tijd zodat ze ook tot rust komen. Kinderen worden van school opgehaald en – binnen een bepaalde straal rondom ons clubhuis – thuisgebracht.

Wilt u ook eisvrij voor uw kind?
Ga naar de website van eisvrij of bel: 010 – 407 47 00