Daily Mile

Onze school is een LekkerFit! school. Zo krijgen de leerlingen drie keer per week gym van een gymleerkracht en krijgen de kinderen van groep 4 en 5 zwemles. De kleuters gymmen in onze eigen gymzaal of lekker buiten. De kinderen vanaf groep 3 gymmen buiten in het park of zijn te vinden in de gymzaal vlakbij onze school. Ook vinden wij gezond eten erg belangrijk. Zo is er iedere vrijdag een gezonde lunch, trakteren de kinderen gezonde dingen en wordt er ’s ochtends fruit gegeten en water gedronken.

Om alle kinderen nog fitter te krijgen zijn wij sinds maart gestart met de Daily Mile. Alle kinderen rennen/lopen iedere dag de ruim 1,5 kilometer. Ieder op zijn of haar eigen tempo maar met het idee om iedere dag een beetje beter te worden. Het schoolrecord staat nu op naam van Adam uit groep 6. Hij liep de Daily Mile in 6 minuten en 30 seconden. Heel knap! We zijn benieuwd wie het record kan verbreken 🙂

Wilt u meer van onze school te weten komen? Kijk dans eens naar onze posts op instagram (Sterrenschooldeglobetrotter) of facebook.