Inschrijven
Als u enthousiast bent geworden, nodigen wij u van harte uit eens te komen kijken op onze school. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend informatiegesprek. Tijdens een informatiegesprek vertellen wij over onze school, geven wij u een rondleiding en kunt u de sfeer proeven bij ons op school.

Is het informatiegesprek goed bevallen en wilt u uw kind(eren) inschrijven? Dan krijgt u na afloop van het informatiegesprek een  inschrijfformulier mee. Zit uw kind al op een andere basisschool dan is er altijd contact met de huidige basisschool van uw kind(eren). Vanaf 4 jaar mag een kind naar de basisschool. Inschrijven kan al vanaf 3 jaar.

Wennen
Als u uw kind bij ons hebt ingeschreven, krijgt u een paar weken voor zijn of haar vierde verjaardag bericht van school. Uw kind wordt dan uitgenodigd om vier keer één dagdeel per week te komen wennen in de groep. Wanneer uw kind bij ons op de peuterschool zit dan mag het vanaf 3 jaar en 9 maanden 1 dag per week komen wennen in groep 1. Vanaf de vierde verjaardag mag uw kind iedere dag naar school.

 

Een afspraak maken kan door te mailen naar:
info@sterrenschooldeglobetrotter.nl of te bellen naar 010-4843790